Vårfest på g

Tjenare

Det är Bosse här igen, sällan kollegorna är inne här och skriver inser jag nu när jag kollar igenom bloggen lite snabbt. Ska ta upp det med dem tror jag.

Som jag skrev i förra inlägget vann jag en större summa, eller ja allt är ju relativt, men för mig var det en riktigt stor summa pengar! Aldrig spelat innan mer än något tips ibland så kändes som jag svävade på moln i några dagar efter vinsten. Pengarna har jag lagt in i företaget en del av dem har jag dock en särskild tanke med. Nu när våren kommit med stormsteg, till allas glädje, vore väl inget mer passande än en liten vårfest? Det här med att driva företag är så mycket mer än bara siffror och försäljning. Vi behöver ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat för att de anställda ska trivas och känna sig uppskattade. Därför har jag börjat planera för en liten fest om några veckor för alla anställda med sina familjer. Eftersom vi är flera som gillar Spanien och åker dit på familjesemestrar med jämna mellanrum finns väl inget mer passande än att bjuda på paella? Det är ju så himla gott också! Finns det folk som inte gillar paella? Den som säger att de inte tycker om det har nog missat att det kan varieras som bara den. Min favorit är ändå klassikern med kyckling och skaldjur. Vilken är er favorit?

Apropå Spanien och semester, så har vi hemma börjat prata lite om sommarplaner. Inget bestämt än utan vi står med några alternativ. Medan min sambo gärna vill resa bort har jag inget emot att bara vara hemma och verkligen njuta av den svenska sommaren på min semester. Hon känner dock att sommaren här är så oviss och det är klart, lite fint väder vore härligt på ens semester. Får se om det slutar med en resa kanske. Vad har ni för sommarplaner?

Ha det gott och njut av våren som äntligen kommit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *