Semestertider

Tjena, Bosse här igen. 

Själv på kontoret idag, de andra har redan checkat ut för semester, imorgon är det även min tur att gå på ledighet. Vi hade en mycket trevlig after work häromdagen hela gänget innan de första gick på semester, hoppas alla får några härliga veckor och laddar om batterierna så vi kan möta hösten med förnyade krafter och gott humör. Det har varit ganska intensivt på sistone med projekt som skulle knytas ihop och planer inför hösten som skulle kartläggas för att vara redo att plockas up på när vi kommer tillbaka i slutet av augusti. Jag uppskattar ordning och reda och att vara väl förberedd och organiserad. Andra hade kanske struntat i det innan semestern, men jag tycker det är bra att ha börjat lite nu innan så det blir lättare att plocka upp trådarna igen när man kommer tillbaka. Man är ju oftast lite seg i starten i slutet på sommaren efter en lång ledighet.

Ska bli skönt med några veckors vilande, badande, äta god mat i lugn och ro med frugan och göra några kortare resor, hälsa på vännerna i Småland och i Stockholm, åka på något loppis som hon älskar. Vi ska även segla en vecka med min bror och hans man, det ser jag mycket fram emot. Jag ska även greja en del på hemmaplan, staketet behöver målas om och bilen ska tvättas extra noggrant så har införskaffat vaxschampo för det ändamålet. Tycker om att fixa och dona med saker hemmavid och att göra något praktiskt som variation mot allt stillasittande framför skärmarna på jobbet. Eller i och för sig – sedan vi införskaffade de höj-och sänkbara skrivborden har jag faktiskt börjat stå upp och jobba några timmar varje dag. Måste säga att det hjälpte avsevärt mot nackspärren som jag har dragits med ett bra tag, frugan hade rätt, såklart (men säg det inte till henne!).

Efter segelturen har jag lovat att hålla ett föredrag för unga som funderar på att starta eget företag, det ska bli kul att få inspirera dem och ge några handfasta råd och tips hur de kan gå tillväga och vad de bör tänka på. Dagens unga har ju all information på datorn nuförtiden men det kan ända inte ersätta att oss äldre rävar inom branschen som har varit med ett tag berättar personligen om både våra egna och andras resor inom företagandet.

Ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *