Marknadsföring & Modernisering

Hej igen till oss och och vår blogg här på databoden.se

Idag vill jag prata lite om vår marknadsföring som vi har tänkt att vi ska modernisera.

Idag kör vi enbart tidningsannonser som kan vara ganska dyra men har gett oss en del lokala kunder. Detta räcker inte för oss då vi vill nå ut till ett större nätverk av människor där vår kompetens kan komma bättre till användning. Vi har testat att köra en reklamsnutt i radio.

Den kostade oss väldigt mycket och vi fick väldigt lite resultat av denna men vi kände att vi behövs prova något nytt.

Nu har vi googlat en del och upptäckt en byrå som ligger i Alingsås vid namn Redcarpet.se som jobbar med digital marknadsföring och Outreach seo vi ringde och pratade med en trevlig tjej som jobbar där och hon berättade för oss om hur det går till man ökar sin digitala närvaro genom marknadsföring vilket också kommer leda till fler konverteringar. Så nu är vi i full fart med att starta en webbutik för att sälja våra produkter och försöka kunna dela med oss av vår kompetens och kunskap till en bredare publik som kan vara i behov av den.

Det ska bli väldigt spännande att se vad detta kan ge för resultat för oss på databoden. Förhoppningsvis kommer vi kunna nå nya nivåer och nya kunder som vi inte trodde vi kunde nå innan.

Vårt jobb här framöver kommer bestå till stor del av att lägga in produkter i vår nya webbshop och uppdatera våra sociala medier för att komma igång med vår nya marknadsföring.

Äntligen ska vi moderniseras som jag velat så länge men pappa ville alltid hålla detta lokalt och småskaligt. Men han förstod nog inte heller hur effektivt det kan vara med digital marknadsföring och att ha en större närvaro på internet. Pappa hade nog inte koll på den potentialen som finns i detta.

Vi ska faktiskt på möte hos Redcarpet om några veckor när vi har blivit klara med vår sida av arbetet och då kommer vi få en strategi för vår digitala marknadsföring. Ser fram emot att träffa detta gäng och se hur dem arbetar.

Det var nog det jag hade för idag. Uppdateringar om detta projekt kommer framöver.

Jag vill ju verkligen att ni ska få veta hur detta kommer gå och vad vi får för resultat.

Tack för idag och ta han om varandra! Nu ska vi tillbaka till arbetet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *