En helg med grabbarna och teambuilding

Hej vänner!

Som jag nämnde i förra inlägget så blev vårt release party en succé och högt över mina förväntningar. Grabbarna i butiken har kämpat på så jäkla bra det senaste och det är ju mycket tack vare dom det går så bra, därför vill jag ge dom en härlig belöning och fira våra framgångar. SÅ, vi ska åka till iväg över helgen och besöka Göteborgs bästa tapas restaurang. Jag vet att dom alla gillar att äta och dricka gott, dessutom har väl ingen dött av att bo på hotell över en helg, right? 😉

Vi åker imorgon eftermiddag vid 13, så vi slår igen butiken tidigare, tar tåget till centralstationen i Göteborg och ska bo på hotell Eggers på Drottningtorget. Fredagskvällen blir nog en pubrunda på andra Lång och förhoppningsvis go öl och trevliga samtalsämnen. Lördagen har jag bokat in oss på en teambuilding hos Teamtastic och sedan är det fri lek fram till bokningen på restaurangen kl 19. Jag tror och hoppas verkligen att grabbarna uppskattar detta och att det kommer sporra dom och ge dom ny energi att kämpa på under 2019.

Tillsammans har vi satt ganska höga mål för butiken och vi har delat upp ansvarsområden och delmål. Jag har även varit väldigt noga med att lyfta grabbarnas egna personliga mål och hur de vill att framtiden ska se ut. Glada medarbetare är mitt största fokus, för det tror jag leder till nöjda kunder och en framgångsrik butik. En del av dom vill inte jobba allt för mycket då de har barn och vill fokusera på familjen, några siktar högt i karriären och vill bli bland annat dataspelsutvecklare. Om jag vet vad de har för mål är det lättare för mig att styra deras arbetsuppgifter så att det gynnar dom inför framtiden. Jag tror på att medarbetare kommer och går och att man ska dra så mycket nytta man kan av varandra under tiden man jobbar ihop, och dessutom, mycket viktigt, att ha så roligt ihop som möjligt. Håller ni med mig?

Jag själv har fina erfarenheter av min morbror som min första chef, han var alltid väldigt öppensinnad och gav mig stort eget ansvar. Det växer man av samtidigt som man tar sitt arbete på större allvar när man vill göra bra ifrån sig.  Tänk va mycket jag har lärt mig sen jag började jobba för min morbror i butiken. Både personlig utveckling och att bli en så bra arbetsledare och chef som möjligt känns viktigt för mig och jag har bokat in mig på en utbildningskurs i just ledarskap senare i vår. Jag har även sagt till grabbarna att om dom hittar någon kurs eller utbildning de vill gå och som passar deras nuvarande arbetsuppgifter så är det klart att de ska få den möjligheten.

Affärsutveckling har blivit mitt nya favoritämne!

Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *