Ännu en vinst!

Tjena tjena! 

Bossen Bosse här igen., eller ni kan kalla mig för vinnarskalle – igen! För nästan ett år sedan vann jag ju femtio papp på casino till allas förvåning och nöje. Denna gången har jag “vunnit” nästan lika mycket på aktier. Ni kanske har hört talas om Gamestop bubblan som hände rätt nyligen? Det hela har blivit rätt hajpat då det fick de amerikanska hedgefonderna på knä, vissa säger till och med att detta var en historisk händelse. 

Det är mest några av de yngre grabbarna på kontoret som snackat om detta, men jag följde deras inrådan att investera i Gamestop aktier och det var verkligen bra tajming dessutom för sedan ökade priset på dom i rasande fart. Det var riktigt spännande där under de mest aktiva dagarna, alla på kontoret följde det hela som om det vore en fotbollsmatch. Grabbarna pratade om det som David mot Goliat och något om blankning och kollade ständigt utvecklingen på sociala medier där det mesta hände. Vi firade såklart med tårta och riktigt god öl senare på kvällen när vi fattade hur mycket vi tjänat på det.

Jag ska skämma bort frugan och döttrarna med något fint för en del av summan, sen ska en annan del gå till företaget. Vad röstar ni för, en resa eller anan typ av upplevelse? Eller köpa till exempel smycken eller design handväskor till dom? Ska ut på middag på stans bästa restaurang i helgen i alla fall allihop, har bokat bord och strukit skjortan jag ska ha, ser fram emot!

Vi vill nämligen uppdatera våra höj och sänkbar bord, har hört att man får mindre ont i nacken och axlarna om man står upp och jobbar istället för att sitta ner vid ett skrivbord som vi annars alltid gjort. Förslaget från en av grabbarna är de från Stilino då de verkar schyssta och dessutom rätt coolt att de numer även finns på Vita huset i USA, kolla här https://www.resume.se/marknadsforing/kampanj/halmstadsbolag-skickar-skrivbord-till-vita-huset/ för info. Sedan har jag hört att det finns särskilda mattor man kan stå på när arbetar stående vid ett högt skrivbord, ska tydligen avlasta knäna. Börjar ju bli lite åren – men absolut ingen gubbe än haha – så känner av att det värker framåt eftermiddagarna. Frugan har tjatat på mig också om att ha bättre arbetsplats så hon blir nog nöjd nu med nya borden.  

Hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *